SPOEDCURSUS

Snel je rijbewijs halen? Volg een spoedcursus bij ons!

In vier weken je rijbewijs halen? Dat kan bij Blinker als je overdag genoeg tijd hebt. Iedere leerling is anders en daarom start de spoedopleiding altijd met een proefles.

Tijdens de proefles wordt er gekeken en ingeschat hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben op basis van je instapniveau. Gekeken wordt naar voertuigcontrole en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt rekening houdend met je werk of studie. Er wordt maximaal 2 keer 1,5 uur per dag gereden. Meer uren per dag is niet wenselijk vanwege concentratie en motivatieproblemen. De ervaring leert dat bij de meesten dan de limiet bereikt is.

Bij Blinker wordt veel uitgelegd en de hoeveelheid stof die je per dag kan opnemen heeft een grens. Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt. Overdag is er veel meer verkeer en dus meer leer- en oefenmomenten. Natuurlijk is het wel handig om een aantal keren te ervaren hoe het is om in het donker te rijden.

Proefles aanvragen

De kosten weet je direct na de proefles. De instructeur maakt een inschatting van het aantal te volgen lessen. Uiteraard blijft dit een indicatie. Wil je direct een gratis proefles aanvragen? Dat kan heel simpel en snel met behulp van het formulier hieronder.

Proefles? Vraag het hier eenvoudig aan

Wil je liever even bellen?

06 16 09 61 51

Via dit formulier vraag je eenvoudig een proefles aan. Andere vragen zijn ook welkom!