OPFRISLESSEN

Opfrislessen volgen?

Ziekte, onzekerheid, ouderdom of jaren niet meer achter het stuur hebben gezeten omdat je partner altijd rijdt? Neem dan een opfriscursus! In deze cursus wordt de basis doorgenomen en alleen de onderdelen waar je moeite mee hebt opnieuw uitgelegd en geoefend.. Volg een aantal opfrislessen bij onze rijschool en ga met een goed gevoel achter het stuur. Ervaar hoe het voelt als je de auto tijdens het rijden volledig tot in de puntjes beheerst.

Met een goed gevoel achter het stuur

Het maakt niet uit hoe oud je bent voor een opfriscursus. Een opfrisles kan bestaan uit het oefenen van een specifiek onderdeel, bijvoorbeeld de snelweg of meer een algemeen karakter hebben. Het is belangrijk dat je op een rustige en veilige wijze de onderdelen kunt oefenen waar je moeite mee hebt.

De coachende wijze van lesgeven is zeer geschikt voor het aanleren van zelfinzicht zodat je ook zonder de instructeur met vertrouwen en plezier de weg op kunt. In overleg bepalen we hoeveel lesuren je nodig hebt. Ook hier komt Blinker naar jou toe.

Afspraak maken?

Wil je graag een opfriscursus volgen bij onze rijschool? Dan kun je via het formulier hieronder een afspraak met ons maken. Wij helpen je graag verder op weg.

Proefles? Vraag het hier eenvoudig aan

Wil je liever even bellen?

06 16 09 61 51

Via dit formulier vraag je eenvoudig een proefles aan. Andere vragen zijn ook welkom!