FAALANGST RIJOPLEIDING

Je hebt lang geoefend voor het examen. Je weet dat je zelfstandig kan rijden. Toch heb je in je achterhoofd dat knagende gevoel. Je bent bang dat het toch niet goed zal gaan. Je gaat in de auto zitten en opeens weet je helemaal niets meer. Je bent verschrikkelijk zenuwachtig en je kan de auto niet eens meer in de versnelling zetten. Normaal nadenken lukt niet eens! Hierdoor lukt het niet om de opdrachten van je examinator goed uit te voeren. Komt dit je bekent voor? Dan heb jij waarschijnlijk last van faalangst.

Bij Blinker wordt zorgvuldig om gegaan met leerlingen die last hebben van faalangst. Er wordt gekeken naar de bron van die angst en er wordt samen met jou geprobeerd om je zoveel mogelijk vertrouwen te geven in je eigen rijden.

Op deze manier zijn je zenuwen tijdens het examen zoveel mogelijk verminderd. Het belangrijkste om te weten is dat fouten maken tijdens je lessen of zelfs op je examen helemaal niet erg is. Iedereen maakt fouten. Niemand verwacht van je dat je in één keer alles goed doet.

Tijdens je opleiding zal de instructeur je hier ook steeds weer op wijzen. De grote truc is om een fout verkeersveilig op te lossen.

Meer weten?

Heb je een vraag over de faalangst rijopleiding? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem gerust contact op met ons via het formulier hieronder. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.

Proefles? Vraag het hier eenvoudig aan

Wil je liever even bellen?

06 16 09 61 51

Via dit formulier vraag je eenvoudig een proefles aan. Andere vragen zijn ook welkom!